NOVINKY 2011                     

KVĚTEN 2011
5.5.2011 Změněno logo. Taky jsem upravila složky Lilly a Ajrin. U Lilly jsem doplnila úspěchy a u Ajri povely, co umí, pár "volacích jmen" a taky jsem vyměnila fotky :)
Taky už jsem se pustila do odkazů, ale zatím jsem jen na začátku, takže to ještě chvíli potrvá, už mě to dneska nebaví :D

4.5.2011 To, že úvodní fotka byla doteď ze září roku 2010 raději nebudu komentovat. Tudíž v úvodu najdete novou fotku.
Nové fotky z března najdete tady, z dubna tady.
27.3. jsme se s Lilly zúčastnily závodů "O rastaváckou tlapku", kde jsme vyhrály krásné 2. místo/ 4 :D Video, za které moc děkuji Elišce najdete tady. A pár fotek Lillči a její kámošky Amálky tady :)
10.4. jsme byly s Lill na intenzivce u Monči Fantové. Na fotky od Lucie Zichové se můžete podívat tady.  Video dodám později :) Už jsme přihlášené i na další intenzivku, která bude 5.6.  :) Taky se už v plné parádě hlasíme na tréninky. :)
23.-24.5. jsme byly s Lilly na chatě, foto tady
30.4. jsme se s Lilly zúčastnily Monči sranda-agility závodů. Byly to super závody :) Běžely jsme celkem 3 běhy (jednoho jsme se neúčastnily), nikde jsme se neumístily, ale jumping i tunelový běh jsme měly čisté běhy, takže jsme byly tak předpředposlední :D Štafetu jsme pokazily Lence s Chipem, tak se ještě jednou omlouvám :D Videa z jumpingu a tunelového běhu nahraji později a video ze štafety najdete tady.
A konečně se dostáváme k nejdůležitější události -> 2.5. Lilly oslavila 5. narozeniny! Všechno nejlepší, Lillynko! :) Fotky tady.

S Ajri stále chodíme na kurz agility. Až ho dochodíme, tak začneme chodit k Monice Fantové, kam chodíme teď s Lillčou :) Video z kurzu staré asi měsíc najdete tady. Je to asi z naší 2. lekce, která byla ještě v zimě, takže byla večer tma a má to příšernou kvalitu, tak snad tam jde něco vidět...
Taky se s Ajri chystáme teď v květnu na výstavy do Prahy a do Litoměřic, tak snad to nebude úplná katastrofa a Ajri se bude chovat způsobně :D
Jinak se Ajrince narodilo 11 mladších sourozenců- gratulujeme :)
A odkazy pořád nemám aktualizované,...pardon.




ÚNOR 2011
3.2.2011 Fotky z Vánoc a vůbec celého prosince přináším skutečně brzy, ale najdete je přímo tady.  Dále fotky z procházky 16.1. s Klárou a Nelinkou najdete zde.
Ajrin včera oslavila 1 rok :) Dostala dortíka, hračky a pamlsky. Dortíka měla snědeného během minuty a hračky rozbité během 5ti minut :D U míčku na provázku rozbila to "ucho" , za které se má míček držet a u přetahovadla rozkousla plast, ale naštěstí jsou obě hračky ještě použitelné :D Fotky najdete tady.
Ajrin začne od 16.2. chodit na agility a s Lillčou chcem začít trénovat zase na jaře :)
Ajrin se taky už naučila, že je lepší aport přinést než lítat s nim po celé zahradě jako cvok :)
A už asi před pár měsíci jsem si všimla, že Lilly je v reklamě v časopise na Nutram :D



PS:Dávám si předsevzetí, že budu aktualizovat častěji :D A omlouvám se, že neaktualizuji odkazy, ale když se tísic lidí tisíckrát stěhuje z jednoho webu na druhý, tak to prostě nejde stíhat, takže si prosím dejte předsevzetí, že se už nebudete stěhovat, abych ty odkazy nemusela přepisovat... :D

 

ARCHÍV NOVINEK Z ROKU 2010

ARCHÍV NOVINEK Z ROKU 2009

ARCHÍV NOVINEK Z ROKU 2008